Категорије
Друштво

SOCIJALDEMOKRATAMA JE BOLJE DA SE NA VRIJEME SPAŠAVAJU SA POLITIČKOG TITANIKA


Socijalistička narodna partija Crne Gore ne bježi od polemike sa svojim političkim protivnicima, ali nevoljno to radi kad je riječ o političkom otpadu spojenom isključivo zarad vlasti i svojih fotelja.

Berane vrlo dobro zna da je SD partijska mješavina, odnosno produkt onoga što odlazi iz DPS-a, SDP-a i Pozitivne Crne Gore i oni na političkoj sceni predstavljaju klasičan primjer autobus-partije koja je u stanju da proda i interese svoga grada samo da zadovolji svoje političke pohlepe za trenutnim funkcijama.

SNP je i ranije upozoravala da su djelovi ove družine, zajedno sa DPS-om spremni da krčme sve čega se dohvate. Tako su i u svojim Beranama oteli Univerzitetski centar, pokušavajuči da ga pretvore u svoje partijsko preduzeće. Na taj način samo pokazuju da je im briga o građanima strana.

Sa druge strane, očigledno da su navikli da uživaju u aferama tipa „Ramada“ i „Koverat“ zaboravljajući pri tome da brod kojim oni plove tone neslućenom brzinom. „Ramada“, „Koverat“, danilovgradske oranice njihovog predsjednika, ubrzo će biti predmet tužilačkih istraga. Zato je i njihovo poslednje saopštenje u stvari pisano rukom DPS-a, koji pokušava na taj način da skrene temu sa afera koje drmaju Crnu Goru.

Socijalistička narodna partija savjetuje SD-u, da se umjesto nemuštih saopštenja, pisanih tuđom rukom, spreme za iskakanje sa političkog Titanika, u kojem se sada nalaze. Tada će se makar vratiti na fabrička podešavanja i postati ono što u stvari jesu – kombi privezak bez ideje i ciljeva. U međuvremenu, neka razmisle da li će podržati struju Mila Đukanovića ili Duška Markovića. Svog programa ionako nemaju.

SNP u Beranama nastavlja sa svojom odgovornom politikom vršenja vlasti isključivo u korist svojih sugrađana, a ubrzo ćemo i na državnom nivou, zajedno sa nama bliskim partijama preuzeti vlast i biti spremni da Crnu Goru povedemo put evropskih standarda i demokratije. Za početak – vidimo se 16.marta u Podgorici!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.