Категорије
Друштво

Saopštenje za javnost Asocijacije mladih SNP Berane

POZIVAMO MLADE DPS-a DA NAM SE PRIDRUŽE NA PROTESTIMA 16. MARTA
Mladi DPS-a kažu da omladina sa ovih prostora, u potrazi za boljim životom, sve više napušta kućni prag. I to je istina.

Ono što su zaboravili da kažu jeste da to čine iz svima poznatih razloga – zbog pogubne politike DPS-a i njihovih satelita. Zvuči licemjerno izjava mladih DPS-ovaca, jer i oni vrlo dobro znaju da su njihovi partijski šefovi, u stvari vođe kriminalnih organizacija i tajkunskih firmi, koji su svih ovih godina otimali narodni novac, čak i socijalna davanja, kao i pare iz državnog budžeta.

Upravo zbog politike njihovih vođa, ispaštaju generacije mladih, pametnih, fakultetski obrazovanih, a sa druge strane politički nepodobnih, koji ne žele da sprovode njihovu pogubnu politiku.

Mladi SNP-a nemaju problem koji ovih dana muči mlade DPS-ovce. Naime, svi pokušaji rušenja naše partije propali su, i naš rast rejtinga i povratak na stare staze je nezaustavljiv proces. Razumijemo vašu žurbu da ne podržavate Duška, već da ste svim silama za Mila! I opet znamo da nije to iz vaše glave, nego da vam diktiraju već gotova saopštenja podrške.

Ono što moramo dobronamjerno da vam savjetujemo jeste činjenica, koju morate da prihvatite: Milo je političar prošlosti i trenutno samo formalni vaš šef. Ali ono što je za vas pogubnije jeste da su i Duško i Milo gubitnici, i da vam je jedini izlaz da skupa sa slobodnim građanima Crne Gore krenete u proces toliko potrebnih promjena.

U tom pravcu vas pozivamo da nam se pridružite 16.marta na mirnom protestu, a u susret nekoj novoj, slobodnoj, demokratskoj i evropskoj Crnoj Gori!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.