Категорије
Актуелно

KOLJA LJULJĐURAJ PODNIO OSTAVKU

Predsjednik Odbora SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj podnio je danas ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da je to njegov moralni čin zbog lošeg izbornog rezultata na nedavno održanim lokalnim izborima u Malesiji.

Na konferenciji za novinare tim povodom, Ljuljđuraj je podsjetio da je SNP svih ovih godina kao građanska partija bila u službi građana Tuzi i Malesije, ali su ovoga puta oni to, izgleda, zaboravili.

„ Imali smo loš izborni rezultat, nismo uspjeli da dobijemo parlamentarni status. Tako su građani željeli i smatrali da SNP ne treba da bude u Skupštini opštine Tuzi. Ipak, SNP će raditi kao i do sada, sa građanima i za građane jer nam je njihov interes uvijek bio na prvom mjestu. Poručujem građanima Tuzi i Malesije, tj. podsjetiću ih da su SNP Tuzi i Kolja Ljuljđuraj, uvijek bili uz njih kad im je bilo najteže. Kad je bio „Orlov let“, SNP je jedina bila uz njih. Posebno bih istakao 2006. godinu kada smo bili tas na vagi pa smo dali podršku albanskim partijama i na taj način poslali DPS u opoziciju, prvi put u istoriji višepartizma“, podsjetio je Ljuljđuraj.

Na kraju, Kolja Ljuljđuraj se zahvaluio svima onima koji su svoj glas dali SNP i prepoznali ono što je ona za njih radila u prethodnom periodu. Takođe, Ljuljđuraj je čestitao građanima Tuzi samostalnu opštinu uz podsjećanje da je to bio program SNP-a.

„Kao i svih godina unazad, izbori u Tuzima, ali i svuda u Crnoj Gori, nisu bili slobodni i demokratski. Građani su dali glas za one koji su radili i rade protiv njihovog interesa, ali neka im je sa srećom“, zaključio je Ljuljđuraj.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.