Категорије
Актуелно

KATNIĆ MORA DA ODE SA FUNKCIJE


U zemljama razvijene demokratije predstavnici pravosudne grane vlasti ne komentarišu dnevno-političke događaje, političke procese, a kamoli proteste, kojima građani izražavaju nezadovoljstvo protiv aktuelne vlasti.

Ali, Crna Gora ne bi bila zemlja čuda, da nema ljude poput Milivoja Katnića, koji svoje građane nazivaju „pomamljenim“ i pritom im sugerišu da “sade luk” umjesto što protestuju.

Ovako nešto može izjaviti samo neko ko je neodgovoran i bahat i koji se nezasluženo našao na jednoj od najodgovornijih funkcija u našoj društvenoj hijerarhiji.

Ako se ovome doda i sinoćnji “debakl” koji mu je priredio tzv. svjedok saradnik Sinđelić, koji je demantovao sve ono na čemu počiva Katnićeva optužnica u tzv. procesu “državni udar”, postaje jasno da SDT nije dorastao ovoj funkciji i da se mora povući sa ovog mjesta.

Na sreću, brzo će doći bolja vremena, kada će svako raditi svoj posao, kada se neće sprovoditi selektivna pravda i kada će predstavnici vlasti raditi u interesu svih građana, a ne uskog kruga svojih poslušnika.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.