Категорије
Друштво

Mr Miomir Mijo Vojinović, član Kolegijuma SNP CG

GOSPODO IZ RTCG, PODNESITE OSTAVKE I POSTANITE DIO POTREBNIH PROMJENA
Socijalistička narodna partija sve vrijeme upozorava na činjenicu da Javni servis Crne Gore plasira neistine i pokušava da kreira mnjenje po volji DPS-a i njegovih saveznika.
Jučerašnje oglašavanje dugogodišnjeg radnika ove medijske kuće koji kaže da mu „nameću teme za emisiju sa nametnutim, nerelevantnim i prokazanim ličnostima“ samo je dokaz više da smo u pravu.
U svakoj iole demoktatskoј i uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da rukovodeće strukture Javnog servisa konačno se povuku, „spriječe brukanje“ i priznaju da se emisije „režiraju van Javnog servisa“.
Proces promjena u našoj državi je nezaustavljiv. Demokratija nema alternativu.
Još jednom pozivamo menadžment, generalnog direktora i one koji nam diktiraju iskrivljenu sliku dešavanja u našoj državi povuku se sa svojih funkcija, kako bi naši građani mogli dobijati objektivnu i istinitu informaciju.
SNP još jednom upozorava da je stvarnost u Crnoj Gori drugačija. Ne želimo da medijska politika, koja je izazivala ranije ogromne političke tenzije, ponovo bude dominantna.
Mi smo u svojoj dugogodišnjoj borbi za neku drugačiju Crnu Goru navikli na razne „čanke, biserke i sisojeve“, ali bi kao društvo morali da shvatimo da su ta vremena daleko iza nas. Ne želimo kontrolisanu uređivačku i kadrovsku politiku medija.
SNP će sjutra, zajedno sa građanima, nastaviti borbu za pravedniju državu. Mirno, dostojanstveno, kao i prethodnih nedelja. Do tada, gospodo iz RTCG – podnesite ostavke i postanite i vi dio toliko potrebnih promjena.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.