Категорије
Друштво

DIREKTOR ŠKOLE DA PODNESE OSTAVKU

Gospodine Jočiću, vi ste na čelu jedne ugledne vaspitno-obrazovne ustanove kakva je Osnovna škola “Radomir Mitrović“ i tragedija je da ne razumijete najdobronamjernije poruke, koje smo dali u našem prethodnom saopštenju.
Uz iskreno žaljenje zbog onoga što se desilo, a svjesni osjetljivosti teme, niti jednom riječju nijesmo prejudicirali istražne radnje. Isključivo smo i potpuno precizno tražili odgovornost resornog ministra, kao i direktora Jočića, i zapitali se da li pomenuta gospoda primjenjuju i sprovode zakonska akta i prateća dokumenta, koja se tiču ove osjetljive teme. Istovremeno smo ih podsjetili na sve preventivne radnje koje su dužni da sprovode, kako se ne bi dešavali ovakvi i slični nemili dogadjaji.
Umjesto odgovora na postavljena pitanja, Radomir Jočić izmišlja i insinuira pokušavajući da izbjegne objeķtivnu odgovornost zbog onoga što se desilo.
Zbog svega navedenog, zahtijevamo da Radomir Jočić podnese ostavku, uz još jedno naše iskreno vjerovanje da će nadležni organi do kraja ispitati ovaj slučaj.


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares