Категорије
Актуелно

Mladi SNP-a podržavaju građanske proteste

Jedan od najvećih problema koji trenutno opterećuje Crnu Goru jeste teška ekonomska situacija u kojoj naši građani žive. I zato, nije ni čudno što svakim danom cijele naše porodice, u potrazi za boljim i ljepšim životom napuštaju svoje domove.

Nažalost, sjever naše države je poznat po iseljavanju stanovništva. Ono što posebno mora da nas zabrine je da naša mladost, najveća vrijednost svake države, prednjači u tome. Boljitak se ne nazire, dok se ne promijeni aktuelna vlast.

Crnoj Gori su prijeko potrebne promjene. Ne želimo da budemo dio društva u kojem, sa jedne strane ogromna većina građana teško živi, a sa druge politička elita uživa sve privilegije. Afere nas potresaju, istaknuti vladajući fukcioneri postaju šefovi organizovanih kriminalnih organizacija, vlast radi u korist i skupa sa tajkunima.

Zbog svega ovoga mladost Crne Gore više nego ikada podržava mirne, građanske proteste. Zato su i mladi Socijalističke narodne partije svjesni svoje uloge i zajedno sa hiljadama drugih, na demokratski i civilizovan način šaljemo Evropi poruku da i mi želimo evropski standard i vrijednosti.

U subotu, 23.marta Podgorica će ponovo biti centar slobode, demokratije i evropske Crne Gore!


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.