Категорије
Друштво

Руководство Општине посјетило породицу Томкић

Делегација Oпштине Беране у саставу: Драгослав Шћекић, предсједник општине, Марко Лалевић, потпредсједник, Данко Мартиновић, начелник Службе за заједничке послове, и Перица Лабудовић, одборник и предсједник МЗ Парк, посјетила је породицу Томкић. Представници локалне заједнице су изразили жаљење због немилог догађаја, уз пуну подршку породици и искрено вјеровање да се овакви и слични догађаји не смију и неће дешавати никоме у нашем граду.

И данас је још једном упућено питање зашто представници Управе полиције нијесу пружили заштиту и подршку породици, ако су били у сазнању да се истима пријети и на било који начин угрожава нормалан и безбједан живот. Такође, у разговору са породицом, закључено је да су опасни и злонамјерни сви они покушаји да се Беране представи као нетолерантан и нетрпељив град, те да је он сада, као и раније био средина у којој су скупа живјели представници свих нација. У том правцу сматрамо недопустивим било који вид политзације поменутог случаја, уз констатацију да је то искључиво предмет рада полиције, тужилаштва, и судова.

На крају, заједнички је изражена жеља да се ово више никоме неће поновити, уз још један позив надлежним органима да се овај немили догађај до краја испита и починиоци, у складу са законом, адекватно казне, те да се породици Томкић дугорочно обезбиједи заштита и безбједност у сваком погледу.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.