Категорије
СНП

Održana svečana sjednica Glavnog odbora SNP CG

JOKOVIĆ: MIRNI PROTESTI SMETAJU VLADAJUĆOJ STRUKTURI


Povodom obilježavanja 21 godine postojanja, Socijalistička narodna partija Crne Gore je danas u Podgorici održala svečanu sjednicu Glavnog odbora.
Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković je podsjetio članove SNP da je ova partija potekla iz naroda prije 21 godinu i da nijednog trena, od tada do danas, nije odustala od pravog puta istine i pravde. Tako će činiti i ubuduće jer to od nje očekuju oni koji su svih ovih godina bili uz svoju partiju, trpjeli progon i nevolje od strane vlasti.
„ Danas smo dio protesta nezadovoljnih građana i učestvujemo u njima od početka, i bićemo tu. Protesti su jedan ogroman pritisak na vlast i u centru pažnje su i međunarodne zajednice. Možemo slobodno reći da su ovi protesti najveći od 2006.godine a ujedno su posve mirni, nenasilni što posebno smeta vladajućoj strukturi“, istakao je Joković.
Predsjednik SNP je naglasio da razumije jučerašnje nesnalaženje organizatora protesta oko zakazivanja sastanka sa predsjednicima opozicionih partija oko početka tj. termina sastanka.To u ovom trenutku, možda, i nije bitno. Na tom sastanku je trebalo da bude riječi o predlogu ugovora o opozicionom djelovanju i nastavku protesta, o tome šta bi opozicija i NVO sektor trebalo da učine da bi ti protesti i sveukupna energija dali rezultat.
„Mi smo saopštili da ćemo potpisati taj ugovor ukoliko ga budu potpisale i ostale opozicione partije, ali je najvažnije da svi sjednemo za jedan sto i da se dogovorimo“, istakao je Joković.
Nakon svečane sjednice Glavnog odbora, članovi i simpatizeri SNP, sa rukovodstvom partije će se pridružiti građanskim protestima zakazanim za 18 sati.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.