Категорије
Друштво

Поклон основцима из Доње Ржанице

Ученици Основне школе у Доњој Ржаници данас су за потребе квалитетнијег одржавања наставе у оквиру предмета Музичко васпитање добили на поклон клавијатуру од Општине Беране.

Тим поводом, савјетници у Служби предсједника општине Зоран Јојић и Ирина Зечевић посјетили су ову школу. Директор ОШ ,,Доња Ржаница“ Светолик Чукић најсрдачније се захвалио на донацији и досадашњој успјешној сарадњи коју годинама уназад остварују са локалном самоуправом. Он је нагласио да ученици школе, без обзира на удаљеност, а захваљујући Општини која обезбјеђује превоз за дјецу, учествују у сваком садржају  који се организује за основце. Како је казао, дјеца су посебно задовољна учешћем на IV Смотри драмског аматерског стваралаштва за дјецу и младе „Позоришне чаролије“ која је протеклих дана одржана у Центру за културу у организацији ове установе.

Савјетник Зоран Јојић истакао да ће локална управа у оквиру својих могућности и даље помагати све образовне установе у Беранама, како би дјеца имала што квалитетније образовање и ваннаставне садржаје.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.