Категорије
Друштво

Predsjednik Joković čestitao Dan opštine Ulcinj

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je, u ime SNP i u svoje lično ime, iskrene čestitke građanima Ulcinja povodom Dana njihove opštine.
Ulcinj je sa svojim prirodnim potencijalima jedan od najperspektivnijh crnogorskih gradova, ali loša socijalna situacija, nezaposlenost, ekonomska nerazvijenost, nizak životni standard, nagomilani dugovi, nesposobnost da se na adekvatan način valorizuju svi potencijali grada, i dalje muče poštene i vrijedne Ulcinjane. Zbog toga je krajnje vrijeme da svi u lokalnoj vlasti počnu da rade u interesu svih građana Ulcinja, bez obzira na nacionalnu, političku ili vjersku opredijeljenost.
Samo odgovornim odnosom i adekvatnim inicijativama može se kreirati ambijent pogodan za ostvarivanje ključnih prioriteta, za privlačenje novih investicija, razvoj poljoprivrede, turizma i ukupni preporod ovog bisera Mediterana.
Kao godinama unazad, Socijalistička narodna partija Crne Gore nastaviće da bude konstruktivan činilac na političkoj sceni Ulcinja i Crne Gore, koji će uvijek ukazivati na neiskorištene mogućnosti i propuštene prilike za napredak grada, ali i davati predloge i inicijative za njegov uspješan razvoj.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.