Категорије
Актуелно

„Odupri se“ u Kolašinu: Danas sa vama dijelimo misli o slobodnoj Crnoj Gori

Karavan „Odupri se“ danas će stići i do Mojkovca, Bijelog Polja, Pljevalja, Žabljaka i Šavnika, a sjutra će biti na jugu u Ulcinju, Baru, Tivtu, Herceg Novom i Kotoru.

Predstavnici Građanskog pokrete „Odupri se“ počeli su danas obilazak gradova na sjeveru Crne Gore, posjetom Kolašinu, gdje su sa okupljenim građanima, na gradskom trgu, razgovorali o predstojećim akcijama. Predstavnici tog pokreta, najavili su češće akcije po crnogorskim gradovima.

Danas u Kolašinu

„Danas sa vama dijelimo misli i ideje o slobodnoj Crnoj Gori. Nastavljamo put, kojim smo krenuli ka oslobođenju ove zemlje i padu režima i ka izgradnji bolje budućnosti svih nas. Organizacija „Odupri se“ nastaviće sve česšče akcije, jer želimo uporan pritisak na vlast i institucije, koje ne rade svoj posao. Dovešćemo ih do toga da će morati da se okrenu protiv onih koji drže konce u svojim rukama ili će dati ostavke. U zavisnosti od njihovih akcija, tako će rasti i pritisak na njih“, kazao je Nikola Grdinić.

Danas u Kolašinu

Karavan „Odupri se“ danas će stići i do Mojkovca, Bijelog Polja, Pljevalja, Žabljaka i Šavnika, a sjutra će biti na jugu u Budvi, Tivtu, Herceg Novom i Kotoru, kao i u Podgorici i na Cetinju.

Izvor: vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.