Категорије
СНП

Izjava Krsta Rađenovića, predsjednika OO SNP Budva za TV Budva

RAĐENOVIĆ: ZAJEDNIČKIM SNAGAMA MOŽEMO PROMIJENITI NA BOLJE STANJE U BUDVI
Prije par dan održana je Izborna konferencija SNP Budva na kojoj je izabaran novi opštinski odbor i novo rukovodstvo.

Osim mene kao predsjednika, izabrana su i tri potpredsjednika dr Nada Purić, Željko Srdanović i Miloš Duletić kao i 31 član novog Odbora.

Socijalistička narodna partija Crne Gore i SNP Budva su ponosno podijelili 21 godinu sa časnim i poštenim ljudima koji su imali viziju razvoja našeg grada, ali imali i hrabrosti da kažu „ne“ korupciji i kriminalu, koji su bili zahvatili u potpunosti lokalnu samoupravu, onda kada je bilo najteže. Ovim putem namjerno to ističem, jer su časni članovi SNP ostali dosljedni sebi i ideji koja nas je okupila, a to je dostojanstveni život za sve građane.

Mi u SNP želimo Budvu punu ekonomskog blagostanja i prosperiteta i stoga će naš cilj biti razvoj svih područja grada i Maina i Pobora i Paštrovića i Grblja i Brajića, ali ćemo voditi računa o svim građanima koji ovdje žive, ma od kuda da su došli.

Hoćemo da Budva bude prava metropola turizma i trudiću se da vodimo računa o najznačajnijim resursima našeg grada. Budva ne zaslužuje da se izraz „budvanizacija“ upotrebljava u svakodnevnom žargonu u pežorativnom smislu kao asocijacija na nešto loše. Zato smatram da bismo u budućem periodu postigli uspjeh moramo postaviti realne ciljeve koji će nas dovesti do prave lokalne samouprave koja će biti servis svih građana Budve.

Ja i članovi opštinskog odbora SNP Budva podržaćemo svaku vrstu slobodnog preduzetništva i inicijativa zasnovanih na ravnopravnoj konkurenciji.

Na osnovu ovih principa trudićemo se da se steknu uslovi za valorizaciju znanja i sposobnosti, posebno mladih i školovanih ljudi.

Ubijeđen sam da će građani Budve u našem budućem djelovanju prepoznati naše namjere i da zajedno sa kolegama iz ostalih opozicionih stranaka napravimo takvu lokalnu samoupravu kojom ćemo se dičiti. Čekaju nas mjeseci i godine ozbiljnog rada ali sam siguran da zajedničkim snagama možemo promijeniti na bolje ne samo stanje u Budvi nego i u cijeloj Crnoj Gori.

Vrijeme pred nama, tražiće i veću podršku za ostvarenje ovih naših ciljeva jer oni nisu naši lični. To je cilj svih žitelja Budve, da napravimo okvir gdje će naša djeca ostajati u Budvi a napredak se osjetiti u svakoj kući.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.