Категорије
Актуелно

Nema nesloge unutar pobjedničke koalicije u Beranama

U trenucima kada se konačno ruši DPS kriminalna građevina, praćena svakojakim aferama, najmanje što nam treba jeste politička demagogija u vidu saopštenja beranskih demokrata. Vjerovali smo da je vrijeme proizvoljnih kritika i podvala bilo dio njihove predizborne taktike, i da će sada, pošto su zauzeli pozicije, skupa sa pobjedničkom koalicijom „Zdravo Berane“ nastaviti zajednički uspješan rad u pravcu razvoja našeg grada.
U tom pravcu podsjećamo demokrate da nije tačno da je riječ o neslozi unutar pobjedničke koalicije, jer i oni vrlo dobro znaju da Socijalistička narodna partija nije nikada pravila niti predstavljala problem, te da smo i ranije odlagali sjednice zbog nedolaska upravo njihovih odbornika na sjednice lokalnog parlamenta, kao što je istina da puna tri mjeseca nijesmo konstituisali vlast isključivo zbog njih.
Igre sa procentima, koje u ovom trenutku pominjete mogu da vam služe samo kao podsjećanje na period, kada su mnogi živjeli san o rušenju SNP-a. Na njihovu žalost, i žalost svih onih kojima takav naum nije prošao, taj težak period je iza nas. Otarasili smo se onih, kojima su džep i privatni interesi na prvom mjestu.
Sva istraživanja pokazuju da SNP svakim danom bilježi rast, kako na lokalnom, tako i državnom nivou i nadamo se da ta činjenica ne može i ne smije da smeta nikome ko želi konačan slom državnog odnarođenog režima. Zato, još jednom pozivamo sve političke subjekte, koji žele promjenu državne vlasti da svoju političku energiju usmjere u tom pravcu. SNP nastavlja da radi u korist svih građana Berana, i jedini i sključivi cilj nam je konačno rušenje DPS-a i njihovih satelita.
Na samom kraju još jednom poručujemo da nećemo ćutati na izmišljotine, laži i klevete ma od koga one dolazile. Pozivamo vas da se vratite opozicionom jedinstvu, na kom sve vrijeme insistira naša partija. A u našu obnovljenu snagu svi će se vrlo brzo uvjeriti.Valjda je konačno svima jasno da je Socijalistička narodna partija brend, čija je snaga itekako neophodna u vremenima koji slijede, u borbi za uspravnu i evropsku, Crnu Goru.
OO SNP Berane

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.