Категорије
СНП

Joković: SNP se nikada nije predala ni prodala

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Jokovič, prisustvovao je danas sa saradnicima, otvaranju stranačkih prostorija SNP u Golubovcima.
Izražavajući veliko zadovoljstvo brojem prisutnih građana , Joković se zahvalio Zećanima I istakao da je Socijalisitička narodna partija uvijek imala podršku u Zeti.
“ Bez jake SNP nema nove vlasti ni u Zeti a to ćemo, sigurno je, biti u narednom period. SNP je partija koja se nikada nije predala niti prodala već se dostojanstveno borila za svakog građanina i njegovu egzistenciju”, istakao je Joković.
Predsjednik SNP je naglasio da SNP radi na jačanju infrastructure partije, koja trenutno bilježi trend rasta.
“Ipak, time nismo do kraja zadovoljni jer znamo da možemo i više i jače. S tim u vezi, našim glasačima možemo obećati otvaranje još ovakvih kancelarija po Crnoj Gori, kako bi smo, kao I uvijek do sada, bili blizu naših ljudima, slušali jedni druge I međusobno se pomagali”, naglasio je predsjednik Joković.
Predsjednik SNP se, obraćajući se prisutnim građanima Zete, dotakao i aktuelne političke situacije i rekao da čitava opozicija mora da radi na jedinstvu jer jedino tako se može pobijediti aktuelna vlast.
“ Moramo svi zajedno da podržimo građanske proteste, jer dokazi o kojima mi iz SNP pričamo svih ovih godina, nastali su u Zeti. Da ima pravne države, to bi bilo dovoljno za smjenu aktuelne vlasti i podnošenje ostavki čelnih ljudi i aktera afere”, zaključio je Joković.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.