Категорије
СНП

Kaluđerović: SNP će ponovo pobjeđivati DPS u Zeti

Predsjednica Odbora SNP gradske opštine Golubovci Slađana Kaluđerović, istakla je da je otvaranje novih prostorija prilika da, prije svega, iskaže zahvalnost svim članovima i simpatizerima SNP-a za sve časne i dostojanstvene godine naše partije.
„Vi, obični građani, bili ste i ostali srce i duša SNP-a. Nije vam bilo lako biti opozicija 21 godinu, trpjeti pritiske, ucjene, progone, ali i blokade koje su postavljane na putu normalnog zaposlenja kako aktivistima SNP, tako i članovima naših porodica.

Ali, zato smo ostali slobodni – da mislimo, kažemo, biramo ono što smatramo da je najbolje za Crnu Goru i za našu Zetu. A vi znate najbolji svjedoci da je to bio i ostao SNP.

Mi smo ušli u politički život prije 21 godinu kako bi rješavali probleme građana. Ponosni smo na sve dobro i pozitivno što smo uradili, a naravno da smo na tom putu pravili greške. Ali, ko radi, taj i griješi. Na nama je da učimo iz tih grešaka i trudimo se da se vratimo na stari put slave, kada je, između ostalog, Socijalistička narodna partija u Zeti pobjeđivala DPS.

Ovo je za nas veoma važno, jer time otvaramo i novo poglavlje u našem političkom funkcionisanju. Zahvaljujem još jednom na prisustvu i želim svako dobro. Uživajte i osjećajte se kao kod kuće, jer SNP i jeste vaša druga kuća“, zaključila je Kaluđerović.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.