Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP Podgorica

SNP SE ZALAŽE ZA CRNU GORU SVIH GRAĐANA

Na osnovu zaključaka predsjedništva SNP CG, sinoć je u Podgorici održana sjednica opštinskog odbora Glavnog grada, kojom je predsjedavao Dragan Ivanović, predsjednik Odbora i potpredsjednik Socijalisitičke narodne partije Crne Gore. Razmatrana je trenutna politička situacija u kontekstu aktuelnih protesta i potpisivanja Sporazuma o zajedničkom djelovanju i saradnji sa političkim partijama Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima.

Opštinski odbor je jednoglasno dao podršku Glavnom odboru SNP CG, predsjedniku i rukovodstvu partije, u vezi sa potpisivanjem ovog političkog dogovora.

“Mi u SNP smo se konsolidovali i stoga ćemo se punom snagom zalagati za Crnu Goru svih građana. Hoćemo bolji i veći standard, hoćemo Crnu Goru vladavine prava koja će se prepoznavati po radu i poštenju, a ne po nepočinstvima aktuelne vlasti”, kazao je između ostalog predsjednik Joković. Kazao je i da će rukovodstvo partije u narednom periodu obići cijelu Crnu Goru, svaki opštinski i mjesni odbor, kako bi se što spremnije dočekali događaji koji slijede i članstvo i građani podrobnije informisali o budućim aktivnostima.

Prisutnima se obratio i potpredsjednik Dragoslav Šćekić koji je pozvao na akciono jedinstvo i još ozbiljniji rad na terenu, kako bi se došlo do svakog čovjeka. “Samo na taj način steći će se uslovi za smjenu aktuelnog režima koji je unazadio Crnu Goru. U narednom periodu SNP će se sve više baviti i ekonomsko-socijalnim temama”, rekao je Šćekić.

Sastanku su prisustvovali i članovi predsjedništva SNP CG Vasilije Lalošević, Miomir Vojinović, Milisav Ćorić, Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora, portparol Miloš Rajković i član GO iz Berana Darko Stojanović.

Članovi podgoričkog odbora SNP dali su jedinstvenu podršku pomenutim partijskim aktivnostima i izrazili očekivanje da će potpisnice ovog političkog sporazuma sve učiniti da se ovaj Savez širi i postane ozbiljan činilac na crnogorskoj političkoj sceni, koji će na sledećim izborima biti dio vlasti.

Članovi opštinskog odbora SNP Podgorica su se obavezali da će svojim političkim djelovanjem učiniti sve da osnaže ovaj savez i SNP CG.

Opštinski odbor je dao punu podršku predsjedniku SNP Vladimiru Jokoviću da u razgovorima sa predsjednicima političkih partija i organizatorima protesta “Odupri se” insistira na nastavku protesta, ali sa boljom organizacijom i pripremama za svaki od skupova pojedinačno.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.