Категорије
СНП

Saopštenje za javnost

DEMOKRATE, OKANITE SE ĆORAVA POSLA!
„Istina je junak, drži se ko stena, i kad na nju krene ala, i kad misliš da je pala, pobjeda je njena“, kazao je veliki Čika Jova Zmaj. Gospodo demokrate, u vašem naumu da se sa svima svađate i da vaša bude poslednja, shvatili smo da vas nesto žulja, tišti, pritiska. I došli smo do jednostavnog zaključka.
Gubitnici ste, jer vam od lijepog vaspitanja koje smo vam ugrađivali nije ostalo ništa. Zaboljela vas je istina, demokrate. Zabolio vas je pad rejtinga i nezavršena misija rušenja časnog SNP koji vas je iznjedrio. E, tu leži najveća količina vaše duševne boli.
Isfrustrirani ste i podosta iskompleksirani rastom rejtinga SNP, jer mi radimo za dobro Crne Gore.
Sve svoje nade i izmišljotine polažete na kartu navodnog povezivanja SNP i DPS, jer na taj način pokušavate da operete svoju sramotu zbog štete koju ste nanijeli SNP i da se predstavite kao jedini borci protiv DPS.
Časni SNP niko neće pomjeriti sa temelja čojske Crne Gore.
Kad bi bahatost, arogancija, nadobudnost bili blago, bili biste bogatiji od Bila Gejtsa, a u kodeksu ponašanja i moralnosti, na ivici siromaštva.
Ponosni smo što je naš predsjednik Joković ugledni privrednik. Ali smo još ponosniji što nikada nije prodavao ni pendžetirao obraz kao vi, kod raznih lobija, stranih ambasada, da bi dobio novac za rad stranke. I to one stranke koja se personifikuje u jednom licu, licu koje nema stava ni o srpskom jeziku, ni o crkvi ni o vjeri, ni o nacionalnom biću.
Uprkos tome mi ćemo i dalje težiti i raditi na opozicionoj slozi i podržaćemo svaku akciju koja vodi jedinstvu.
Dok napadate nas, nijednim gestom, niti riječju, ne pomenuste Duška Markovića, jer vam možda kao bivši šef DB, nešto zna .
Sad nam je jasno u potpunosti zbog čega su Aleksa i njegovi puleni, napuštajući SNP odnijeli bazu podataka, sa imenima i brojevima telefona naših članova i kompjuterske šifre. Upravo su im ti podaci bili potrebni da zovu naše članove i šire laži i izmišljotine poput ove današnje. Govori o časti onaj koji je napravio dugove od sto hiljada eura. Govori nam onaj koji je otimao mandate. Govori o kupovini časti onaj koji ne zna da se ne može kupiti ono što kod njega ne postoji. I kad govorimo o pustošenju SNP, da ga podsjetimo da je iz SNP odnio sve, ali je ostavio “podest” koju smo mu napravili da bi se na njega peo, kako bi malo više virio iznad govornice SNP.
Očigledno, da će morati u političkom i svakom drugom smislu još da raste, a „podest“ ćemo mu prvom prilikom spakovati i poslati, kako bi dosegao makar elementarne visine dostojanstva. Žao nam je što za njega ne možemo napraviti „podest“ za moral i čast.
SNP CG nastavlja sa svojom aktivnostima, a vi nastavite da se svađate, do podna sa sobom, od podna sa cijelim svijetom. Ostaćete upisani, kao neko, ko je plesao samo jedno ljeto, a mi smo tu, časnih dvadeset jednu godinu.
I jos nešto, okanite se ćorava posla, poradite na vraćanju unutaropozicionog povjerenja, uozbiljite se, jer ovo neko i čita i gleda. Sad kad ste se ispucali saopštenjima, ipak se nadamo da ćete se okrenuti rešavanju problema katastrofalne društveno-ekonomske krize. Ako se to, pak, ne desi, sve što dođe, mi smo mu naredni.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.