Категорије
СНП

KONSTITUISANI NOVI MJESNI ODBORI SNP U BARU


U skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG, a u vezi sa revitalizacijom mjesnih oblika organizovanja, u opštinskom odboru SNP Bar minulih dana održani su brojni sastanci.

Tako je ranije u Sutomoru održan sastanak mjesnog odbora SNP, na kome je izabrano novo rukovodstvo. Za predsjednika je izabran Slaviša Jović, a za sekretara Ranko Marković.

Konstituisani su i izabrani novi mjesni odbori i rukovodstvo u najvećoj mjesnoj organizaciji na Topolici, u Šušanju, Makedonskom naselju i u Starom Baru, a na čelu ovih odbora u narednom periodu biće: Radisav Dedić, Milan Vukoslavčević, Jovan Pješčić i Nedjeljko Vujičić.

Osim pomenutih odbora, konstituisani su i Asocijacija žena i Asocijacija mladih, koje će predvoditi Slavica Vučević i Novica Vukoslavčević.

SNP CG i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Bara koji ima sve potencijale da bude jedan od najljepših i najperspektivnijih gradova u Crnoj Gori. Stoga, dalji zadatak Opštinskog odbora biće osnaživanje partijske infrastrukture u ovoj opštini.

Na ovim sastancima bilo je riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, kao i u Baru, a data je puna podrška rukovodstvu SNP-a u vezi sa potpisivanjem političkog sporazuma sa Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima.

Dužna pažnja je posvećena i aktuelnim protestima, u kojima opozicione partije aktivno učestvuju sa pokretom „Odupri se“.

Pomenutim sastancima prisustvovali su Željko Stojović, predsjednik OO SNP Bar, i Vasilije Lalošević, član predsjedništva SNP CG.

Proces formiranja i konsolidacije novih mjesnih odbora SNP-a na teritoriji barske opštine biće nastavljen u preostalim mjesnim organizacijama.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.