Категорије
Друштво

ШЋЕКИЋ УГОСТИО НАЈЉЕПШЕГ ДЈЕЧАКА: Виктор на пријему код предсједника

Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић приредио је пријем за трогодишњег суграђанина Виктора Ђукић – Уковић, који је проглашен за најљепшег дјечака на свијету на дјечјем такмичењу љепоте „Miss and Mister World“ које је одржано у Турској.

Маленог Беранца, Виктора Ђукић – Уковић, који је средином маја у Бодруму (Турска) званично изабран за мистера свијета као једини представник Црне Горе, и његову мајку Елмазу Уковић, овим поводом угостио је предсједник Шћекић.

„Виктор је на најљепши начин представљао свој град и државу. Наша је обавеза, као локалне управе, да се овакве и сличне ствари поштују и уважавају. Његов велики успјех је истовремено и наш успјех„, казао је предсједник.

„Ово је велики успјех за нас који нам много значи и постаје још дражи када знамо да од самог почетка имамо подршку Општине Беране, суграђана, као и људи широм наше земље и иностранства“, навела је Викторова мајка, Елмаза.

Предсједник Шћекић је Виктору овом приликом уручио и пригодне поклоне.

Напомене ради, трогодишњи Виктор је модел је агенције „Топ 3 Моделс Монтенегро“. Пријему су присуствовали Дубравка Јованчевић, шефица кабинета предсједника, Зоран Јојић, савјетник предсједника и Никола Урошевић, савјетник за информисање.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.