Категорије
СНП

Dragan Ivanović, predsjednik odbora SNP-a Glavnog grada

SNP ZAHTIJEVA SANACIJU PUTNOG PRAVCA VERUŠA- MOKRA-ŠIROKAR

Odbor Glavnog grada SNP-a zatražiće od Glavnog grada sanaciju putnog pravca Veruša-Mokra-Širokar. Ovaj putni pravac, kako je saopštio Dragan Ivanović, predsjednik odbora SNP-a Glavnog grada, dug je skoro 12 kilometara i skoro neprohodan.

–Osam godina sam bio odbornik u Skupštini Glavnog grada i nekoliko puta sam pitao nadležne kada će se popraviti put Veruša- Mokra-Širokar. Ovaj putni pravac nikada nije popravljan i renoviran, a svake godine je u sve gorem stanju. Unazad nekoliko kada su se iz šume drva iznosila i kamionima prolazili ovim putem, građani su protestovali i htjeli da zabrane prolaz. Tada je stiglo obećanje da će se on renovirati. Međutim, samo dio puta je asfaltiran i to nekvalitetnim asfaltom pa je sada skoro neprohodno – navodi Ivanović.

Ivanović dodaje da je ovaj putni pravac mještanima značajan posebno ljeti.

–Veliki broj turista u organizovanim turama svake godine posjećuje ove planine jer se tamo nalaze Bukumirsko i Rikavačko jezero. Vidio sam da se ovaj putni pravac nije našao među prioritetima za ovu godinu zbog čega ćemo opet biti u problemu. Mi ćemo uputiti dopis Glavnom gradu i tražiti njegovu sanaciju, pa ukoliko nam ne izađu u susret mi ćemo sa mještanima dogovarati dalje aktivnosti. Očekujemo da nam Glavni grad izađe u susret – naveo je Ivanović.

Izvor: dan.co.meПодијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares