Категорије
Актуелно

“Odupri se”: Novi protest 1. juna

Na sastanku pokreta Odupri se koji je održan juče predloženo je da novi protest, trinaesti po redu, bude održan u subotu, 1. juna.

Džemal Perović, jedan od lidera tog pokreta, kazao je da bi se time ponovo vratili na kolosijek sa subotnjim okupljanjima.

“Predlog je da novi protest bude u subotu, 1. juna, sa čime smo se svi odmah usaglasili. Prijavićemo ga, nadam se, na vrijeme i ponovo se sabrati svi na istom mjestu, na platou ispred Skupštine Crne Gore. Temu još nismo odredili precizno, ali ćemo akcenat staviti na „Kovertu”, na aferu koja je sve uzdrmala i pokrenula. Dakle, potenciraćemo „Kovertu” i korupciju”, kazao je Perović.

On je naglasio da na protestima očekuje da vidi i sve potpisnike Sporazuma o budućnosti, dokumenta koji predstavlja plan puta kojim svi zajedno namjeravaju da dođu do konačnog cilja – smjene vlasti već trideset godina vlada korupcijom i otimanjem.

“Svi koji žele to isto i koji imaju isti cilj pojaviće se na kako na ovom protestu, tako i na svakom narednom. Mi ih očekujemo, a i građani sigurno”, rekao je Perović.

Izvor: borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.