Категорије
Друштво

Додијељене награде општине Плужине добитницима дипломе „Луча“

На свечаности одржаној 12.06.2019. године поводом обиљежавања Дана ЈУ Образовни Центар Плужине и завршетка школске године 2018./2019. додијељене су награде општине Плужине добитницима дипломе „Луча“ у основном и средњем образовању.
Ученици Oсновне школе „Браћа Топаловић“ са својим учитељима и наставницима припремили су пригодан културно забавни програм. Испред ЈУ „Образовни Центар“ присутнима се обратио директор Никола Аграмовић, након чега су додијељене дипломе „Луча“.
Предсједник општине Плужине Мијушко Бајагић је поздравио присутне, честитао ученицима и професорима Дан Образовног Центра и успјешан завршетак школске године и пожелио успјех у даљем образовању, након чега су додијељене награде.
У средњем образовању добитници „Луче“ којима је додијељена општинска награда у износу од 150 еура су Наташа Бајовић,Горан Вуковић, Милена Бакрач, Андрија Ружић и Сања Благојевић која је проглашена и за ђака генерације. У основном образовању награда у износу од 150 еура је додијељена Жељани Маловић која је уједно и ђак генерације, а испред Удружења Дурмитораца предсједник Мирчета Јокановић је додијелио награду у износу од 200 еура за постигнуте изванредне резултате током основног образовања.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares