Категорије
Култура

Muzički karavan „Radujmo se“ kreće iz Plužina

Muzički karavan X Bedem festa pod sloganom „Radujmo se“ kreće iz Plužina u subotu 22. juna povodom svjetskog dana muzike.

“U saradnji sa opštinom Plužine, Parkom prirode “Piva” kultnim klubom “Zvono” i našim tradicionalnim partnerom produkcijom “Takt” na gradskom amfiteatru u Plužinama a povodom Svjetskog dana muzike u subotu 22. juna sa početkom od 20:30 sati organizujemo jako interesantan muzički program. Time zapravo krećemo sa kampanjom obilaska muzičkog karavana Bedem festa po gradovima Crne Gore”, navode iz organizacije.

Ulaz je slobodan. 

“Raduje nas saradnja koju ostvarujemo sa prvim čovjekom Plužina Mijuškom Bajagićem kao i svim drugim službama i organizacijama ovog grada. Svi smo u istoj misiji ostvarivanja što boljih rezultata na polju valorizacije potencijala koji su tu oko nas. Svi oni osjećaju i prate našu energiju i namjeru da još više obogatimo turističku ponudu ovog grada. Bedem fest je sam po sebi dovoljno inspirativan da svojim programom koji nudi bude inspirativan za dolazak posjetilaca iz drugih gradova upravo u ovaj divni grad” ističe Petar.

Muzički program će otvoriti Saša Šundić, član Saveza Slijepih Crne Gore koji će povodom svjetskog dana muzike izvoditi kompozicije čuvenog Jean Michelle Jarr-a pionira elektronske muzike. Posjetioci će uživati u slušanju kultnog albuma Oxygene.

Potom će nastupiti sjajni Plastic Sunday iz Niša. Nakon njih na pozornicu će izaći Sana Garić sa svojim prepoznatljivim melodijama i eksperimentalnim zvukom, uz neobičan i prijatan glas.

Program će zatvoriti DJ Alex Petrov iz Kragujevca.

Izvor: rtcg.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.