Категорије
Друштво

Васојевка представља Црну Гору на свјетском такмичењу

„Позвана сам на пријем код предсједника општине Беране, што је једна велика част за мене и моју породицу“, казала је мис туризма Црне Горе за 2019. годину, Наталија Лабовић и додала да је најважније знати одакле потичеш с обзиром да је рођена и живи у Минстеру у Њемачкој.

Предсједник општине Драгослав Шћекић угостио је мис туризма Црне Горе за 2019. годину, 26- годишњу Наталију Лабовић, која је поријеклом из ових крајева, а рођена је и живи у Минстеру у Њемачкој. Она ће нашу земљу представљати на свјетском избору за Мис туризма, који ће се одржати у септембру у Кини.

„Драго нам је што си данас овдје и што је на избору за Мис Црне Горе испред твога имена писало да си Васојевка и Беранка. Желимо да се овдје осјећаш као код своје куће јер Беране и јесте твоја кућа“, казао је предсједник Шћекић и истакао да је велика част што ће на једном тако великом такмичењу свјетског ранга представљати наш град и Црну Гору.

Предсједник је указао у даљем разговору на важност професије којом се Наталија примарно бави у Њемачкој, а то је посао преводиоца с обзиром да говори шест страних језика. Било је ријечи о даљим њеним плановима које жели да оствари у тој области, а након тога о путу ка освајању титуле на јесен у Кини и циљевима у будућности.

Наталија Лабовић Општина Беране

Мисица се захвалила предсједнику на пријему и указаном гостопримству, што је, како је казала, једна велика част за њу и њену породицу.

„Желим да вам се захвалим на данашњем пријему. Велика је част за мене и моју породицу што сте ме позвали. Најважније je знати одакле потичеш, а ја то јако добро знам и цијеним“, казала је Лабовић.

Она је у наставку додала да је љетње распусте још као дјевојчица проводила са баком у овим крајевима, тако да овдје увијек са радошћу долази и враћа се.

Наталија Лабовић Општина Беране

Након пријема код предсједника, мисица је посјетила Туристичку организацију а потом урадила серију професионалних фотографија на различитим локацијама у граду – код манастира Ђурђеви ступови, затим на Јасиковцу, обалама Лима…

„Фотографије ће бити коришћене приликом мог представљања на избору у Кини“, навела је она.

Мисици су овом приликом уручени пригодни поклони из Општине и ТО Беране.

Напомене ради, Наталија Лабовић биће друга представница Црне Горе до сада на овом престижном међународном такмичењу које ове године окупља представнице из око 80 земаља свијета.

Наталија Лабовић Општина Беране

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.