Категорије
Актуелно

Вулин: Србија не заборавља, Булатовић увијек стајао уз своју браћу

Србија памти све! Србија не заборавља ништа. Момир Булатовић је својим животом заслужио наше захвално сећање

Данас се на Чепурцима од бившег предсједника Момира Булатовића опростио велики број државих званичника из Србије, политичара из Црне Горе и грађана.

У име Владе Србије од Булатовића се ријечима хвале и поштовања опростио министар одбране Александар Вулин који је нагласио да ће његова замља увијек бити захвална Булатовићу за све што је учинио за њу.

Вулин је поручио да је Момир Вулатовић својим животом заслужио захвално и вјечно сјећање Србије и нагласио да Србија не заборавља ничије добро, као ни зло, и да се труди да сваком врати по заслузи.

Србија памти све! Србија не заборавља ништа. Момир Булатовић је својим животом заслужио наше захвално сећање, казао је Вулин.

Он је, истакао је министар, човјек који није оклијевао да стане уз свој народ када је почео грађански рат у бившој Југославији. Он је човјек који, како додаје Вулин, није тражио оправдања да се склони пред НАТО пактом већ је, опет, био уз свој народ када је почела агресија на СРЈ.

И када су разбијали браћу, опет је био уз свој народ, зато је својим животом заслужио захвално сјећање, а Србија памти добро, памти зло и сваком враћа по животу и по заслузи, рекао је министар у влади Србије.

Он је потом, у име предсједника Србије Александра Вучића и у име Владе Републике Србије, породици Булатовић изразио најдубље саучешће, као и свим грађанима Црне Горе.

„Али и свом српском народу, јер је губитак српског народа велики, поручио је Александар Вулин.

Izvor: in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.