Категорије
Култура

Ljetnji nastupi KIC POP HOR-a

KIC pop hor nastavlja ljetnju seriju koncerata nakon nedavnog godišnjeg pop koncerta “Pod sjajem zvijezda” koji je priredio 25. juna u prepunoj velikoj sali KIC-a.

Prvi nastup hor će imati već u subotu, 6.jula kada će se sa popularnim tzv. partizanskim programom “Bez dileme – antifašizam”, predstaviti na ljetnjoj sceni u Starom gradu Baru, u okviru tradicionalne kulturno – umjetničke manifestacije „Crvene košulje“, u spomen na 11 omladinaca iz Starog Bara koje su fašisti strijeljali šestog jula 1944. na Belvederu.

Za Dan državnosti Crne Gore – 13. jul, KIC pop hor će na poziv dnevnog lista Pobjeda koji ove godine slavi 75-godišnjicu, pjevati koncert “Bez dileme – antifašizam” na Dvorskom trgu na Cetinju od 21h.

Prvi međunarodni nastup ovaj popularni podgorički amaterski hor imaće u Sarajevu, u okviru programa 24. Festival “Baščaršijske noći”, 25. jula na Trgu oslobođenja, a izvešće bogat pop program.

Pop – rok zvjezdano veče hor će prirediti i 2. avgusta u Porto Montenegru – Tivat.

KIC pop hor nastupa pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića.

Nakon tivatskog koncerta, članice i članovi hora kreću na zasluženu ljetnju pauzu, a već na jesen pripremaju nova muzička druženja s publikom, među kojima je njihov dugo očekivani, prvi koncert u Beogradu, gdje će prepoznatljivi projekat “Bez dileme – antifašizam” izvesti i u Kombank areni 19. oktobra, uoči Dana oslobođenja Beograda.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.