Категорије
СНП

Članovi Asocijacije mladih beranskog SNP-a sprovode aktivnosti za očuvanje životne sredine

Bez pomoći Opštine i Komunalnog preduzeća naše akcije ne bi bile tako efikasne. Zato im dugujemo veliku zahvalnost, kaže Nikola Labudović

-Članovi Asocijacije mladih beranskog SNP-a sproveli su u poslednje vrijeme niz aktivnosti vezanih za očuvanje životne sredine. Oni su učestvovali u čišćenju javnih površina u gradu i prigradskim naseljima, poručujući da će i u narednom periodu posebnu pažnju usmjeriti ka ljepšim i zdravijim Beranama.

  • Ponovo smo pokazali da za našu Asocijaciju mladih očuvanje i zaštita životne sredine nije samo mrtvo slovo na papiru. S namjerom da očuvamo imidž zdravih Berana, učestvovalali smo i bili inicijator mnogih akcija, među kojima je najznačajnija ona koja se tiče čišćenja spomen kompleksa Jasikovac. Sa ponosom moramo istaći i akciju čišćenja zelenih površina Manastira Šudikova. Takođe, imali smo brojne aktivnosti bazirane prvenstveno ka mladim ljudima, njihovom statusu u našem gradu kao i njihovom aktivnom učešću u očuvanju i ostvarivanju zajedničkih interesa svih građana – naglasio je Nikola Labudović, ispred Asocijacije mladih beranskog SNP-a.

    On je dodao da su njihove akcije nesebično pomogli Opština Berane i Komunalno preduzeće.
  • Bez pomoći Opštine i Komunalnog preduzeća naše akcije ne bi bile tako efikasne. Zato im dugujemo veliku zahvalnost što su doprinijeli da budemo društveno korisni i da svoje ideje pretočimo u djelo – naglasio je Labudović.

    Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.