Категорије
Култура

Partizanske pjesme u Baru

KIC POP HOR NASTAVLJA LJETNJU SERIJU KONCERATA

KIC pop hor nastavlja ljetnju seriju koncerata. Prvi nastup hor će imati u subotu, 6. jula kada će se sa popularnim tzv. partizanskim programom „Bez dileme – antifašizam”, predstaviti na ljetnjoj sceni u Starom gradu Baru, u okviru tradicionalne kulturno – umjetničke manifestacije „Crvene košulje”, u spomen na 11 omladinaca iz Starog Bara koje su fašisti strijeljali šestog jula 1944. na Belvederu.
Za Dan državnosti Crne Gore – 13. jul, KIC pop hor će pjevati na Dvorskom trgu na Cetinju od 21 čas.
Prvi međunarodni nastup ovaj popularni podgorički amaterski hor imaće u Sarajevu, u okviru programa 24. Festival „Baščaršijske noći”, 25. jula na Trgu oslobođenja, a izvešće bogat pop program.
Pop – rok zvjezdano veče hor će prirediti i 2. avgusta u Porto Montenegru – Tivat. Nastupiće pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića. Nakon tivatskog koncerta, članice i članovi hora kreću na zasluženu ljetnju pauzu, a već na jesen pripremaju nova muzička druženja s publikom, među kojima je njihov dugo očekivani, prvi koncert u Beogradu, gdje će prepoznatljivi projekat „Bez dileme – antifašizam” izvesti i u Kombank areni 19. oktobra, uoči Dana oslobođenja Beograda.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.