Категорије
Спорт

FUTSALERI BERANA OSVOJILI ZLATNU MEDALJU NA 56. MOSI SOKOLAC 2019.

Do titule posle 15 godina

Ekipa Berana osvojila je zlatnu medalju na 56. MOSI – Sokolac 2019, i to posle 15 godina, pošto je sinoć u finalnoj utakmici savladala Pljevlja sa 2:1. Do velikog uspjeha ekipu trenera Rajka Dabetića golovima su doveli Đuro Milanović i Vojo Bojović, koji je i najbolji strijelac takmičenja sa osam postignutih golova. U konkurenciji 19 gradova sa područja Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, ekipa Berana je nadmoćno osvojila zlatnu medalju savladavši sve svoje protivnike. Pred Berancima redom su u grupi padali timovi iz Srebrenice, Nove Varoši i Požege. Na putu do zlata su, potom, savladali u polufinalu tim iz Plužina da bi, najzad, u finalu Berancima morali da čestitaju i majstori futsala iz Pljevalja.

-Posle prošlogodišnjeg poraza u finalu MOSI u Priboju, iskupili smo se ove godine osvajanjem zlata. Moram istaći da smo posle 15 godina uspjeli u tome, kazao je trener Rajko Dabetić i podsjetio da su poslednji put futsaleri iz ovog grada slavili u finalu 2004. godine.

Osvajači zlatne medalje i velikog trofeja 56. MOSI – Sokolac 2019 su: Nikola Čojbašić, Igor Asanović, Miloš Radunović, Nemanja Novović, Ivan Asanović, Lazar Ćulafić, Miljan Lutovac, Bojan Jokanović i Rajko Dabetić.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.