Категорије
Друштво

Најбољи дипломац медицине на пријему код Шћекића

Предсједник општине Драгослав Шћекић угостио је данас нашег суграђанина Благоја Бабића, који је завршио Медицински факултет у Подгорици са просјеком 10.

„Обзиром на Благојев успјех, просјек и знање, желим да изразим велики понос и задовољство што као предсједник општине данас имам прилику да угостим једног од најбољих дипломаца и будућег младог љекара. Општина Беране увијек подржава и препознаје рад и квалитет. Бити први студент на Медицинском факултету, са просјеком 10 је за сваку похвалу“, казао је Шћекић.

Млади Беранац као најбољи студент, током својих академских година примао је стипендију Општине Беране у периоду од 2014. до 2019. године.

„Одлучио сам се за медицину јер она пружа бројне могућности- бавити се науком, радити са пацијентима, промовисати здравље. Њена основна суштина је у сталном учењу новог. Студије медицине захтијевају пуно труда, рада, одрицања, пуно посвећености и пожртвовања. Када човјек воли оно чиме се бави тада није ништа тешко и резултати рада су неминовни“, истакао је Бабић.

Бабић је навео да му је жеља да у предстојећем периоду стекне нова знања на престижним европским и свјетским медицинским центрима и да та знања примијени у свом граду и широм наше државе.

Предсједник Шћекић је уручио пригодан поклон младом дипломцу.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.