Категорије
Друштво

ĐUKANOVIĆU PALA OCJENA!

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović ima najveću prosječnu ocjenu kada je u pitanju rejting političara, prema istraživanju CEDEM-a.
Đukanović ima prosječnu ocjenu od 2.44, a slijedi lider Demokrata Aleksa Bečić sa 2.31, premijer Duško Marković sa 2.25, ministar prosvete Damir Šehović sa 2.24 i lider URA Dritan Abazović sa 2.18.
Svi oni bilježe pad prosječne ocjene u odnosu na decembar 2018, naročtio Đukanović koji je tada imao prosječnu ocjenu od 2.73
Posle Abazovića slijedi predsjednik Skupštine i lider Socijaldemokrata Ivan Brajović, zatim predsjednik Demosa Miodrag Lekić koji je popravio prosječnu ocjenu, a to je slučaj i sa onima koji slijede – Milan Knežević, Vladimir Joković, Andrija Mandić i Nebojša Medojević.
Draginji Vuksanović je rejting skoro isti, iza nje je Predrag Bulatović, rejting je porastao i Marku Milačiću, Janku Vučiniću, Goranu Daniloviću, Rafetu Husoviću, a nešto je niži Ranku Krivokapiću i Rašku Konjeviću. Među najlslabije ocjenjenima su Vladimir Pavićević i i Andrija Popović, iako im je rejting porastao u odnosu na decembar prošle godine, a najmanju prosječnu ocjenu imaju Daka Davidović i Duško Knežević koji nisu bili na listi u decembru.
Istraživanje je sprovedeno u periodu od 1. do 13. jula, na uzorku od 1.002 ispitanika.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.