Категорије
СНП

OO SNP Berane: Rasvijetlite kukavički napad na načelnika komunalne policije

U ranim jutarnjim časovima, ispred porodične kuće načelnika Komunalne policije i člana Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP Berane Aleksandra Ojdanića, podmetnut je požar na privatnom automobilu.

SNP Berane ovo neće nazvati nemilim događajem, već kukavičkim činom i napadom iz mraka na ljude koji u ime SNP-a, kao nosioca lokalne vlasti u Beranama, pošteno, časno, profesionalno i u skladu sa zakonom obavljaju povjerene dužnosti u interesu svih građana Berana. Nažalost, postoje i one druge, retrogradne struje u ovom gradu, uvezane sa kriminalom, koje ne dozvoljavaju da se na pošten i zakonom propisan način sprovode odluke lokalne samouprave.

OO SNP Berane poziva tužilaštvo, policiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno intervenišu i pronađu nalogodavce i počinioce ovog gnusnog djela, jer ovo nije prvi ali, bojimo se, ni poslednji napad na članove i simpatizere OO SNP Berane, koji, nažalost, ostaju nerasvijetljeni.

Poručujemo svima u ovom gradu, koji na ovakav način ugrožavaju imovinu, ali i živote naših članova i simpatizera, da će se SNP odlučno i na sve načine suprostaviti tim pokušajima i pružiti punu podršku svima koji teže eliminaciji kriminala i korupcije iz našeg grada.


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.