Категорије
Култура

Представљен рукопис „Разговори-Знакови времена“

Рукопис „Разговори-Знакови времена“, Ранка Павићевића-новинара и публицисте из Будве представљен је у Народној библиотеци „Др Радован Лалић“.

Ова књига садржи разговоре са 70 познатих умјетника наше и свјетске културе из области кљижевности, сликарства, позоришта, филма и музике.
О рукопису је говорио Дамјан Ћулафић, уредник часописа „Токови“.
 „
Као новинар Ранко Павићевић прави ненаметљиве, куртоазне уводе, чињенично засноване, чиме саговорнику одмах открива да је на разговор позван од стране некога ко је апсолутно информисан о саговорниковом дјелу, а добрим дјелом у домену лијепог понашања и васпитања и о саговорниковом животу. Питања не остају неодговорена, што је доказ да су пристојна и саговорнику пријемчива и занимљива“, истакао је Ћулафић.
Медијатор програма била је Горица Ћулафић уредница културно- умјетничког програма у беранском Центру за културу. У програму су наступили  Паола Иритано-глумица и Сергеј Арсенијевић-ученик.

На крају промоције,  аутор књиге Ранко Павићевић који је објавио до сада преко 50.000 текстова, у више од петнаест медијских кућа у земљи и региону, захвалио се домаћинима на дивном пријему и ваљаном разговору о „Разговорима“.

Организатор књижевне вечери је Центар за културу Беране, а дио је програма Беранског културног љета.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.