Категорије
Друштво

ODRŽANO TAKMIČENJE U STRELJAŠTVU POD NAZIVOM „KUP OSLOBOĐENJA BERANA 2019“

Latić pokupio najviše trofeja

BERANE – U organizaciji Streljačkog kluba „Meta“ i Opštine Berane, juče je odražno takmičenje u streljaštvu pod nazivom „Kup oslobođenja Berana 2019“. Takmičenje je okupilo 35 učesnika iz Crne Gore, Srbije i Luksembuga, a pucalo se iz pištolja velikog kalibra na 20 metara. Takmičenje, koje je bilo ekipno i pojedinačno, otvorio je predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović, navodeći da se radi o značajnoj i atraktivnoj manifestaciji.

U ime organizatora, takmičare je pozdravio predsjednik Streljačkog kluba „Meta“ Branko Tmušić koji je naglasio da su ispunjeni svi tehničko-bezbjedonosni uslovi za održavanje takmičenja. On je ujedno zahvalio na podršci koju je pružila Opština Berane i sekretar za sport i kulturu Goran Folić. Naglasio je da se ovo takmičenje održava drugi put.

Prvo mjesto pojedinačno u pucanju na 20 metara pištoljem osvojio je Edin Latić iz Luksemburga, druga pozicija pripala je Aleksandru Lukiću iz Nikšića, a treća Draženu Vukadinoviću iz Podgorice.

Najbolji u pojedinačnom pucanju iz revolvera bio je takođe Edin Latić iz Luksemburga, drugo mjesto osvojio je Rifat Babačić iz Petnjice, dok je trećeplasirani Aleksandar Lukić iz Nikšića.

U ekipnom takmičenju titula najboljeg pripala je ekipi „Bihor“ koju su činili: Edin Latić, Sefadin Osmanović i Rifat Babačić. Drugo mjesto osvojila je ekipa „MDI“ u sastavu: Aleksandar Lukić, Nebojša Bajović i Ranko Sekulić. Na trećem mjestu našla se ekipa „Zajcev 1“ u sastavu Milić Ćorac, Srđan Gojković i Ivan Ćorac.

U kategoriji žena titulu najbolje u gađanju iz pištolja pojedinačno na 20 metara osvojila je Beba Dabetić.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.