Категорије
СНП

Čestitka povodom Dana opštine Plužine

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je povodom Dana opštine Plužine, u svoje i u ime SNP, čestitke građanima Plužina.
“ Plužine su svih ovih godina bile svetionik SNP-a i svim slobodoljubivim ljudima u Crnoj Gori, a uvjeren sam da će tako biti i ubuduće. Energija i ljubav koju prema svojoj Pivi osjećaju Pivljani, garant su boljeg života u Plužinama i cijeloj Pivi. Smatram da bi ostali gradovi u Crnoj Gori, od Plužina trebali da uče kako se voli svoj grad uprkos činjenici da vlast na državnom nivou nije baš milostiva i velikodušna prema onim mjestima u kojima nije na vlasti.
Sreća je da Plužine imaju potencijal kako u prirodnim, tako i u privrednim i ljudskim resursima što znači da slobodno mogu naprijed u bolju i ljepšu budućnost a da uz to ne zavise od onih koji bi morali više ali malo pomognu.
U nadi da nam svima zajedno dolaze neka srećnija vremena, srdačno vam čestitam praznik”, stoji u čestitiki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.