Категорије
Спорт

Ђоковић и Надал играју егзибициони меч у Казахстану

Уколико дође до егзибиционог меча, Новак и Рафа би тиме потврдили да неће учествовати на турнирима у Бечу и Базелу који се играју у том термину, али би се вратили на АТП Тур на Мастерсу у Паризу који почиње 28. октобра

Новак Ђоковић и Рафаел Надал требало би да одиграју егзибициони меч у Казахстану.
Како преноси „Express“, који се позива на Тениски савез Казахстана, Ђоковић и Надал би требало да се састану 24. октобра на „Барyс Арена“ стадиону који прима 11.578 гледалаца у Нур-Султану у Казахстану.

Дуел два великана светског тениса би требало да буде „јединствена прилика за младе казахстанске тенисере да науче нешто од искусних легендарних играча“, наводи се.

Уколико дође до егзибиционог меча, Новак и Рафа би тиме потврдили да неће учествовати на турнирима у Бечу и Базелу који се играју у том термину, али би се вратили на АТП Тур на Мастерсу у Паризу који почиње 28. октобра, преноси Б92.

ПодсЈетимо, Србин и Шпанац је требало да одиграју егзибициони меч прошле године у Саудијској Арабији, али је тај окршај отказао Надал због наводне повреде чланка.

Тада је њихов потенцијални окршај био у првом плану јер је Саудијска Арабија била под „паљбом“ због оптужбе да је влада те државе наложила убиство свог новинара и дисидента Џамала Кашогија у Истанбулу.

Њих двојица је тада, према спекулацијама, требало да профитирају по 1.000.000 долара.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.