Категорије
СНП

Делегација СНП Црне Горе у посјети Општини Будва

Током састанка било је ријечи и о међусобној сарадњи локалних самоуправа у којима власт врше партије које су опозиција на државном нивоу и посебно је истакнута потреба да се та сарадња подигне на већи ниво

Предсједник СНП-а Владимир Јоковић и члан Главног одбора Веселин Јовановић дошли су у званичну посјету предсједнику Општине Будва Марку Царевићу.

Том приликом истакнута је важност поштовања изборне воље грађана која је исказана на последњим локалним изборима и неопходност да у тим околностима сви актери политичког живота покажу додатни степен одговорности.

Посебно је наглашено да је међустраначка сарадња међу партијама које су сличне провенијенције веома пожељна и да је треба афирмисати у наредном периоду, на принципима пуног међусобног поштовања и разумијевања.

Током састанка било је ријечи и о међусобној сарадњи локалних самоуправа у којима власт врше партије које су опозиција на државном нивоу и посебно је истакнута потреба да се та сарадња подигне на већи ниво.

Констатовано је да је Будва позитиван примјер, како се након вишедеценијске власти коју су обиљежили кривични процеси и корупција, економски и у сваком другом смислу консолидује и креће у добром правцу, на опште задовољство њених грађана.

Izvor: in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.