Категорије
Друштво

HUMANITARNA AKCIJA U IGALU – Pomoć za djecu

HERCEG NOVI – Članovi NVO „Moć prirode-pčelarstvo Radman” iz Herceg Novog i ovog ljeta organizuju brojne bazare zdrave hrane i sajmove domaćih proizvoda. Ovog vikenda su organizovali bazar zdrave hrane i proizvoda domaće radinosti. Stigli su i gosti iz Bijelog Polja i sa Cetinja. Preksinoć je posebno bilo svečano na štandu domaćina gdje je, po zamisli Julke Perović Radman, oganizovano humanitarno veče prodaje mušalja u ulici pored Omladinskog parka u Igalu.

Julka je uz pomoć supruga Željka i nekoliko djevojaka za humanitarnu akciju naručila 110 kilograma mušalja koje su prodavane po cijeni od 2 eura za porciju od 100 grama.

– Sav novac ćemo da uplatimo Centru za djecu s posebnim potrebama u Herceg Novom. Stvorile su se kolone, prolaznici su željeli da uživaju u ukusnim morskim plodovima, ali i da učestvuju u humanitarnoj akciji, jer svaki euro pomoći dobro dođe onome kome je namijenjen Rekordno brzo smo sve rasprodali – rekla je Julka za „Dan“.

Oduševljenje nije krila ni Maja Tomašević iz Centra za djecu s posebnim potrebama.

– Ovo je sjajna ideja i hvala Julki na ovoj humanitarnoj akciji. Novac koji je sakupljen na ovaj način iskoristićemo za izlet, jer djeca vole takav vid druženja – rekla je Tomaševićeva.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.