Категорије
Друштво

JPU „ĐINA VRBICA“ SAVJETUJE RODITELJIMA DA PRVOG DANA NE ZABORAVE DOKUMENTACIJU

Vaspitne jedinice Javne predškolske ustanove „Đina Vrbica“ otvaraju vrata 2. septembra. Prvog dana, kada roditelji djecu dovedu u vrtić, neophodno je da donesu i određenu dokumentaciju.
– Potrebno je prvog dana donijeti primjerak ugovora koji su roditelji potpisali kada su upisali djecu u vrtić. Osim toga neophodna je i potvrda od izabranog pedijatra da je dijete sposobno da boravi u kolektivu. Do petog u mjesecu roditelji su dužni da uplate boravak djece u vrtiću i da je donesu u vaspitnu jedinicu u koju dijete boravi – saopštila je Vesna Marković, pi ar JPU „Đina Vrbica“.
Cijena cjelodnevnog boravka djeteta u vrtiću od šest do 17 časova iznosi 39 eura za vrtićke grupe i 40 eura za jaslene. Kao i svake godine ova ustanova ima tročasovni program za djecu koja ne pohađaju cjelodnevni a pripremaju se za upis u prvi razred osnovne škole. Tročasovni program se ne plaća, a organizovan je u nekoliko vaspitnih jedinica ove ustanove.
– Trosatni program će se realizovati u pet vaspitnih jedinica. U pitanju su „Poletarac“ na Zabjelu, „Dragan Radulović“ na Starom aerodromu, „Zvončić“ u Maslinama, „Jelena Ćetković 1“ na Koniku i „Mali princ“ u Zagoriču

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares