Категорије
СНП

DPS u Kolašinu jedino zna da prebrojava lojalne

U nedostatku argumenata, a u moru prevara koje su njihov glavni adut, DPS se hvata za dobro poznatu slamku spasa. Međutim, ko je veći patriota i ko više voli Crnu Goru, govore djela, a ne polemike koje pokušava da proizvede DPS, koje se svode na najniži nivo ozbiljnosti. Vaša (ne)djela su svima poznata.

Šta vas je sprečavalo, da istu putnu infrastrukturu o kojoj govorite rekonstruišete ranije? Ili ste ih možda rekonstruisali kao što ste rekonstruisali gradske saobraćajnice, kao i puteve ka ostalim mjesnim zajednicama? Sinjajevine se ranije niste sjećali, a odakle vam naknadna pamet za nju, nije teško prosuditi.

Niste imali ni hrabrosti da se pojavite na zborovima građana kao predstavnici lokalne vlasti, među svoje sugrađane, što odslikava vaš kukavičluk. Bojite se narodnog suda, počevši od predsjednika Opštine, a smijenjenog predsjednika OO DPS-a, koji je javno obećao da neće dati saglasnost mimo volje građana za izgradnju vojnog poligona na Sinjajevini. U nezavisnoj Crnoj Gori, takva djela se karakterišu kao prevare, a takvi ljudi kao prevaranti.

Kako ste iskoristili vojne mašine za obnovu putne infrastrukture u Gornjoj i Donjoj Morači? Često se od predsjednika Opštine na pomen probijanja seoskih puteva moglo čuti pitanje ‘je li naš?’. Logično, ako nije, neće ni put dobiti. To govori o vama kao rukovodiocima jedne lokalne vlasti.

Što se tiče brojnosti SNP-a, kojom se sve češće bavite, želimo vam uspješno prebrojavanje našeg članstva, s obzirom da je to i naša tematika ovih dana, znamo da vas čekaju pune ruke posla. Ali prvo izbrojte svoje redove, jer pogodite šta, sve vas je manje, upravo zbog vaših postupaka i vladavine od nešto više od godinu dana u Kolašinu koja se svodi na prevare, laži i lične interese.

Mi se vašom brojnošću nećemo baviti, jer je to promenljiva brojka, zavisna od toga koliko ste novca, socijalnih davanja i svega ostalog spremni da izdvojite za kocke i crvene olovke na glasačkim listićima.

Ako želite da vas podsjetimo na još po neku vašu zloupotrebu i obmanu, tu smo. A ima ih toliko da se na Sinjajevini može od njih napraviti poligon istih dimenzija, ali ne vojni, već laži i obmana.


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.