Категорије
Друштво

Беранци пoсjeтили Општину Грачаницa

Делегација Општине Беране, на челу са предсједником Драгославом Шћекићем била је гост Грачанице у суботу, 21.септембра, поводом Дана општине.

Представници Општине Беране, предсједник Драгослав Шћекић, секретар Секретаријата за инвестиције и пројекте Свето Митровић, директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић и директор Водовода и канализације Вуко Тодоровић присуствовали су Свечаном пријему делегација градова и Свечаној академији, која је оржана у Дому културе у Грачаници.

Тим поводом, предсједник Шћекић је заједно са предсједником општине Грачаница Срђаном Поповићем и директором здравства Александром Поповићем обишао породилиште у Грачаници, гдје се према ријечима предсједника Поповића рађа будућност Грачанице. Они су заједно уручили пригодне поклоне породиљама.
Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић честитао је грађанима Грачанице празник, истакавши да му је посебна част што је обишао породилиште.

„Има ли веће похвале за једно мјесто него када се рађају бебе, то је од Бога дар и најљепши поклон. У том правцу ја могу да вам пожелим што више оваквих поклона, да љекари и медицинско особље имају што више посла и да им се у будућности стварају што бољи услови за њихово функцонисање. Ја сам сигуран да ће Грачаница имати свијетлу будућност“, казао је Шћекић.

Извор:сајт Општине Беране

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.