Категорије
Друштво

Асфалтиран пут у Заграђу – Шћекић обишао радове

У оквиру ИФАД програма, који Општина Беране реализује са Министарством пољопривреде и руралног развоја, јуче су завршени радови на асфалтирању четвртог путног правца на сеоском подручју, на релацији Заграђе – Брдо Трифуновића (МЗ Полица) у дужини од 600 метара.

Радове је обишао предсједник општине Драгослав Шћекић са сарадницима, директором Агенције за изградњу и развој – Миром Вешовићем и координатором поменутог програма у име Општине – Милутином Мићовићем.

Предсједник је истакао да је веома задовољан како радови напредују и да ћемо, када буде завршено оно што је пројектом предвиђено за ову годину, имати још пет километара асфалтираних саобраћајница што је значајна ствар за наша села.

Асфалтиран пут у Заграђу – предсједник Шћекић обишао радове
Према ријечима координатора Мићовића да ће данас бити завршено асфалтирање путног правца Бабино – Крушке укупне дужине 400 метара, док су у току припремни радови за постављање асфалта на дионици Заграђе – Долина Цикића у дужини од 450 метара.

„Након тога приступиће се асфалтирању последњег путног правца предвиђеним ИФАД програмом, Бубање – Качмор у дужини од 500 метара“, казао је он и подсјетио да су радови на асфалтирању путног правца Петњик – Загорје укупуне дужине од 1320 метара успјешно завршени.

Подсјећамо, ради се о пројекту који се тиче стварања кластера и трансформације руралних подручја (РЦТП), и који траје пет година. Ове године је у склопу овог пројекта одобрено асфалтирање седам путева, као и санација водовода у мјесној заједници Загорје.Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.