Категорије
СНП

Vlast varala pričom o bolnici

ODBOR SNP-A OSUDIO BRISANJE PROJEKTA GRADSKE BOLNICE IZ STRATEŠKOG PLANA RAZVOJA PODGORICE

Odbor SNP Glavnog grada osudio je postupak brisanja projekta gradske bolnice iz petogodišnjeg strateškog plana razvoja grada – Podgorice.
– Neshvatljivo je da Podgorica kao grad u kojem živi gotovo trećina stanovništa Crne Gore nema svoju bolnicu, dok ga imaju mnogo manji gradovi, kao što su Kotor, Cetinje, Danilovgrad i drugi. Izgradnja gradske bolnice je posebno važna jer bi se na taj način rasteretio KCCG, u kojem se liječe osiguranici iz cijele države, pa bi makar stanovnici glavnog grada zdravstvene usluge mogli dobijati u ovom zdravstvenom objektu – navode iz odbora SNP-a Glavnog grada.
Oni navode da DPS nije ispunio obećanje iz predizbornog programa, te da je prevario građane.
– Pozivamo DPS da objasni iz kojeg razloga su odustali od ovog projekta, ali i da kažu zbog čega nisu realizovani i brojni drugi projekti, među kojima su Jadransko-jonski put, rekonstrukcija velikog broja ulica, rezervoar na Dajbabskoj gori, kao i dva nova groblja ispod nje, rekonstrukcija Kuslevove kuće, doma kulture na Koniku, te sportske dvorane u Zeti i Tuzima. Osim toga, neka objasne javnosti i zbog čega nije urađeno ništa u oblasti organske prozvodnje, izgradnje mljekare, hotela i motela za djecu na Veruši, te lovačkog doma na Barutani, kolektora u Tuzima i pogona za tretman guma – poručuju iz odbora SNP-a Glavnog grada.

Izvor: Dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.