Категорије
СНП

Berane su primjer dobrog rada lokalne samouprave

Nakon Plava i Andrijevice, rukovodstvo SNP je u skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG, prisustvovalo sjednici opštinskog odbora u Beranama.

U prepunoj sali prisutnima su se obratili Vladimir Joković, predsjednik SNP, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović i šef Medijskog centra Vasilije Lalošević a prisustvovao je i sekretar IO Dragan Vukić.

Na sjednici Opštinskog odbora SNP Berane bilo je riječi o radu lokalne samouprave i istaknuto je zadovoljstvo učinjenim. Iscrpno izlaganje po ovoj temi imao je predsjednik Opštine Dragoslav Šćekić.

„Nastavljen je kontinuitet odgovornog rada i trudili smo se da udovoljimo potrebama svih naših građana“, kazali su čelnici lokalne samouprave.

Otvorene su brojne teme. Govorilo se i o nezaobilaznim temama kojima se bavi ova politička organizacija ali i o problemima u izbornom zakonodavstvu, aferama, lošoj ekonomskoj situaciji, medijskoj sceni u Crnoj Gori, konsolidaciji SNP, protestima, tehničkoj vladi, napadima na našu crkvu, opozicionim odnosima, početku kampanje za predstojeće izbore i drugim temama.

Sastankom je predsjedavao Tihomir Bogavac, predsjednik OO SNP Berane.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.