Категорије
СНП

Tehnička vlada za fer uslove

RUKOVODSTVO SNP-A OBIŠLO VIŠE ODBORA NA SJEVERU

Rukovodstvo Socijalističke narodne partije (SNP) intenziviralo je razgovore sa članstvom oko zahtjeva za formiranje tehničke vlade, za koju smatraju da je preduslov za fer izbore. Kako je saopšteno iz te partije, nakon obilaska Plava, Andrijevice, Berane, Murina, Gusinja i Bijelog Polja, rukovodstvo SNP-a je prisustvovalo sjednici opštinskog odbora u Mojkovcu i sastancima mjesnih odbora u Lipovu, u Kolašinu.

Sa tamošnjim članovima i simpatizerima SNP-a razgovarali su predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar IO Dragan Vukić, portparol Miloš Rajković i funkcioner Darko Stojanović. Na skupovima opštinskih i mjesnih odbora SNP-a u Mojkovcu i Kolašinu bilo je riječi i o problemima sa kojima se suočavaju stanovnici tih mjesta.

– Govorilo se o mnogim temama, a najviše o problemima u izbornom zakonodavstvu, brojnim aferama u Crnoj Gori i izuzetno lošoj ekonomskoj situaciji, pogotovu na sjeveru države, odakle mladi odlaze trbuhom za kruhom. Rukovodstvo SNP je prisutne upoznalo sa procesom konsolidacije partije, obilasku terena, susretima sa običnim ljudima. Bilo je riječi i o mogućnostima formiranja tehničke vlade, a razgovaralo se i o unutarkoalicionim odnosima – saopšteno je iz SNP-a.

Kako su najavili, rukovodstvo SNP-a će i narednih dana obilaziti teren i posjećivati opštinske odbore.

Izvor: Dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.