Категорије
СНП

Zbog „Takvih“ nam država nosi epitet koverat države!

Tužno je bilo sinoć gledati emisiju “Načisto” jer smo imali priliku da vidimo najružnije lice i naličje naše države.Tužno je bilo gledati i pomoćnicu ministra MORT-a gospođu Ivančević, koja se snebivala, zamuckivala, a najtužnije od svega je bilo zamisliti državu koja ovakve stvari toleriše i žmuri na iste.

Korupcija u Crnoj Gori je ogroman problem i za bojati se da je ona postala neka vrsta društvene norme i da polako izjeda sve djelove društva. Snimak na kojem se vidi primanje mita od strane građevinskih inspektora a koji je sinoć prezentovan, ćutanje tužilaštva i policije, pokazuje katastrofalnu situaciju koja vlada u institucijama sistema, posebno onim iz oblasti pravosuđa.

Nesposobnost i zbunjenost koju je iskazala pomoćnica ministra odslikava pravo stanje stvari u državi koja partijski zapošljava, koja diriguje ko, gdje i kako može raditi i gdje se koverte uzimaju na svim nivoima.

Sve zajedno, nažalost, odslikava nemoć države, neznanje ili čak i namjeru da se ovakve stvari zataškavaju.

Posle ovoga padaju u vodu sva pravdanja.

Ovo je bilo poražavujuće za obične građane koji su sjedili kraj malih ekrana i jedino se može rešavati korjenitim promjenama u društvu, promjenom sistema vrijednosti, ostavkama nadležnih u pravosuđu i ministarstvu, kako ne bi Crna Gora i dalje nosila epitet “koverat” države.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.