Категорије
Друштво

Остала су још три дана до Балканског првенства у кросу

Остала су још три дана до почетка 63. Првенства Балкана у кросу у Беранама које ће окупити више од 300 такмичара из 20 земаља.
Домаћин највеће спортске манифестације која се организује у Црној Гори је наш град, а церемонија свечаног отварања је у петак 8. новембра, у 18 часова, у хали спортова, док је такмичење у суботу 9. новембра, са почетком у 10 сати, на беранском аеродрому.

Овим поводом је данас приказан официјални видео спот првенства, чиме је званично почело одбројавање.

“Пуштањем спота одбројавамо три дана до почетка Балканског првенства. Најбољи ће се борити за медаље на беранском аеродрому. Организовање овог догађај је веома озбиљна ствар и сигурно не бисмо могли то да урадимо без велике помоћи државе, Општине и приватних фирми које су дале свој допринос. Увјерен сам да ћемо да уживамо у одличном такмичењу и да ћемо нашим репрезентативцима помоћи да узму неку од медаља”, казао је директор првенства Зоран Јојић.

Подсјетио је да је у сусрет овом спортском догађају формиран Организациони одбор на чијем је челу предсједник општине Драгослав Шћекић и нагласио да ова манифестација има велики спортски, туристички и привредни значај за нашу општину.

Организатори првенства су, поред Општине Беране, Атлетски савез Црне Горе (АСЦГ) и Балканска атлетска федерација (АБАФ).

Izvor: Berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.