Категорије
СНП

Bivsi partijski drugovi, ostavite se pisanja i prozivanja, znamo se dobro!

Kolja Ljuljđuraj, član Predsjedništva SNP CG

Javnost Crne Gore ovih dana se bombarduje informacijama da neki članovi, među njima i osnivači partije, napuštaju SNP. Osjećam ljudsku obavezu da im se ja, kao jedan od osnivača partije, ovim putem obratim.

Gospodo, obraćam vam se kao vaš dojučerašnji partijski drug i saborac u svemu što je SNP od svog osnivanja pretrpjela. Zajedno smo prošli i napade i ucjene i prijetnje i svako drugo maltretiranje, kako od vlasti tako i od partijskih kolega koji su iz ovih ili onih razloga napuštali SNP.

Vrlo sam začuđen danas, nakon svega, da neki od vas koji politički postojite zahvaljujući SNP-u, tako nastupate. Pozivate i prozivate a ne znate ni vi sami zašto. Da vam nije bilo loše od SNP-a, možda? Na SNP-u ste zaradili sve što imate. I nacionalne penzije, i poslaničke mandate, i mjesta gradonačelnika i ostale privilegije koje uz to idu. Jedino Kolja Ljuljđuraj nikad ništa dobio nije. I neka nisam, jer vas sve zajedno danas mogu pogledati u oči, i vas i cijelu Crnu Goru. Nisam izdao i nisam se prodao nikad, a znate i vi vrlo dobro kroz šta sam sve prolazio, ja i moja porodica i moji prijatelji. I prijetili su i ucjenjivali i nudili, ali uvijek sam rekao ne, jer vjernost SNP-u i politici koju ona zastupa, nema cijenu.

Tako ste i vi razmišljali, znam jer ste tako govorili. Što vam bi sada, nije mi jasno. Ne možete reći da je vama svima bilo teže nego Kolji Ljuljđuraju u Tuzima, ili Zaimu Ličini u Petnjici, ili Andriji u Ulcinju.

Na kraju, znate i vi, gospodo, da bez SNP nema nove vlasti. SNP je, nakon svih udaraca do sada, još jača i još odlučnija u svojoj borbi za bolji život svih građana Crne Gore. Tako je bilo od osnivanja do danas, tako će biti i ubuduće.

Zato, ostavite se prozivanja i pisanja. Znamo se dobro.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.