Категорије
СНП

Pažin da odgovornost za izbor VDT-a ne prebacuje na opoziciju

Da nije tužan, bio bi smiješan poziv ministra pravde Zorana Pažina upućen opoziciji da mu pomogne u izboru vrhovnog državnog tužioca.

Ministar i potpredsjednik Vlade, koji je preko svojih izaslanika iz Vlade, poručio Ivici Stankoviću da bi bilo dobro da odstupi sa mjesta vrhovnog državnog tužioca, povukao se istog momenta kada mu je v.d. VDT-a poručio da kritike te vrste nisu dobrodošle, te da je Vrhovno državno tužilaštvo nezavisno u svom radu.

Pažin se čudi što u Crnoj Gori nema pojedinca koji želi savjesno da obavlja funkciju VDT-a, ali ne nalazi za shodno da kaže da kadrovi DPS-a mjesecima kroz besprizorne afere kaljaju ime crnogorskog pravosuđa. Takođe, ništa sporno ministar ne vidi u umiješanosti savjetnika predsjednika države Slavoljuba Stijepovića u aferi „Koverta“.

Socijalistička narodna partija poziva ministra Pažina da ne pokušava da prebaci na opoziciju odgovornost za haos u pravosuđu, već da sa mjesta koje pokriva učini sve da se trenutno stanje prevaziđe radi dobrobiti građana Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.